top of page

DMD Geleceğin Karması Projesi

DMD Sportif Turizm'den özel ve farklı bir proje daha...

Antalyaspor, Altınordu, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Konyaspor, Sivasspor, Trabzonspor gibi ülkemizin önemli takımlarının scout ekiplerine bügüne kadar düzenlediğimiz her organizasyona katılımlarından dolayı ve bugüne kadar oyuncu izleme, raporlama yoluyla Türk Futboluna yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu kez yine farklı bir projede birlikteyiz. Profesyonel birçok takımımızın scout ekipleri 20-23 Nisan'da Antalya'da düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk Futbol Festivali’nde DMD Sportif takım karmalarını oluşturacak. Her turnuvamızda bu takımlarda yer alan sporcuların gelişimleri takip edilerek onların daha iyi yerlere ulaşmasını sağlamak adına çalışmalar yapılacak.

DMD Çanakkale Şehitleri Futbol Turnuvasına Katılan Scoutlar

Daha önceki turnuvalarımızda çocuklarımız farklı kulüplerden davetler aldı ve bazıları transfer de edildi. Şimdi bu konuyu daha göz önünde, herkesin gözlemleyeceği şekle getiriyoruz... Hem de iki yıl önce başladığımız belgesel projemiz "Ben Bir Amatördüm" ile de birleştirerek çalışmaların medyada yer almasını sağlayacağız.

Bu karmada takımın videoları ve üye çocukların fotoğrafları sürekli şekilde web sitemizde ve sosyal medya sayfalarımızda yer alacak. Sonrasında yine bağlı bulundukları takımların kontrolünde farklı etkinliklere davet edilerek özel maç planlamaları yapılacak ve gelişimlerine daha da yüksek fayda sağlanacaktır.

Her yaş grubunda yıl boyunca yapılacak turnuvalarda belirlenecek olan 10 sporcu için DMD Sportif Turizm tarafından özel kamp ve turnuva programları düzenlenerek gelişim takipleri uzman ekipler tarafından gerçekleştirilecektir.

Geleceğimizin yapı taşı olan çocuklarımızın geniş bir vizyonla yüksek bir ufukla yetişmesini sağlayarak Türk futbolunu ait olduğu seviyeye çıkartma gayretindeki herkese DMD Sportif Turizm ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

scout, futbol, vizyon, altyapı, başarı, turnuva, kamp

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page