top of page

3. Antalya International Youth Cup futbol turnuvası sona erdi

DMD Sportif Turizm kalitesiyle bir futbol festivali daha sona erdi.

DMD Sportif Turizm Futbol Turnuvası Kupası

25-26-27 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya'da düzenlediğimiz 3. Antalya International Youth Cup futbol turnuvası sona erdi. 5 kategoride 6 ülkeden 117 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada 300 den fazla maç yapılırken çocuklarımız 800 den fazla gol sevinci yaşadı.3. Antalya International Youth Cup'ta oynanan final maçları sonrasında kategorilere göre dereceye giren takımlar şöyle:


U13 Kategorisi 1- Fenerbahçe 2- Başakşehir 3- Beşiktaş 4- Akhisar Belediyespor


U12 Kategorisi 1- Sepahan FC 2- Erok Spor 3- Murat Germen S.K. 3- Kanlıca Spor


U11 Kategorisi 1- Erok Spor 2- Konyaspor 3- Antalyaspor 4- Konyaspor (Beyaz)


U10 Kategorisi 1- Beşiktaş 2- Antalyaspor 3- Sepahan FC 4- Murat Germen S.K.


U9 Kategorisi 1- The First Step School 2- Mustafa Gönden F.A. 3- 1925 Smyrna 4- Kasırga Spor


DMD Sportif Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turu, zorlu hava koşullarına rağmen tamamlanan turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, "Belek bölgesinde olan organizasyonumuzu turnuvanın hemen öncesinde olası riski değerlendirerek Side bölgesine çektik. Burada organizasyonun üç ayrı noktada sahaya ve farklı otellere dağılması sebebiyle tabi ki bizde zorluklar yaşadık ama buradaki amaç ve niyetimiz, yurt içinden ve yurt dışından gelen takımlar için müsabakaları oynatmaktı. Buraya kadar gelmişken oynasınlar istedik. Sonuçta çocuklarımız oynayarak gelişiyorlar. Bu bizim için çok çok önemli bir amaç." ifadelerini kullandı.


U11 Kategorisinde şampiyon ve U12 kategorisinde ikinci olma başarısı gösteren Erokspor takımının Altyapı Sorumlusu Hüseyin Sami Çelikol, 3. Antalya International Youth Cup turnuvasını değerlendirirken, "DMD Sportif Turizm'in turnuva davetini hiç düşünmeden kabul ettik. Çünkü Çok güzel bir organizasyon olduğunu biliyorum. Daha önce de katıldık. Artık geleneksel bir turnuva haline geldi. Çok başarılı bir organizasyon. Bu turnuvada takım olarak başarılı olduğumuz için tabi ki mutluyum. Herkese başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


U13 Kategorisi şampiyonu olan Fenerbahçe'nin U13 Altyapı Antrenörü Fatih Süt, turnuvayı şöyle değerlendirdi: "Bizim için çok güzel bir turnuva oldu. Turnuvayı organize eden DMD Sportif Turizm'e çok teşekkür ederiz. Biraz önce kupa töreninde çok güzel görüntüler oldu. Fenerbahçe'li ve Başakşehir'li çocuklarımız kupa töreninde beraber fotoğraf çekildiler.


Kupalarını beraber kaldırdılar. Bence kazanmamız gereken şey bu. Futbol sahada oynanıyor ve bitiyor. Ondan sonrası önemli bizim için. Burada çok güzel anlar yaşadık. Başakşehir Kulübü'ne de kulübümüz adına teşekkür ediyoruz."


3. Antalya International Youth Cup TRT Spor'da

3. Antalya International Youth Cup Klibimiz

3. Antalya International Youth Cup futbol turnuvamız için hazırladığımız video klibi...

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page