top of page

Uluslararası Kartepe Cup futbol turnuvası sona erdi


Kartepe Cup Uluslararası Futbol Turnuvası'nda final ve üçüncülük maçları sonrasında şampiyonlar belli oldu. 66 takımın katıldığı Kartepe Cup'ta U11, U12 ve U13 olarak toplam 3 kategoride yapılan 220 maçta 600'den fazla gol vardı. Futbol heyecanının doya doya yaşandığı turnuvanın son gününde final heyecanı yaşandı.

2008 - U11 Kategorisinde Fenerbahçe şampiyon olurken, Altınordu ikinci, üçüncülük maçını Murat Germen'e karşı oynayan Erok Spor ise üçüncü oldu.

2007 - U12 Kategorisinde Altınordu şampiyon olurken, Bursaspor ikinci, üçüncülük maçını Simoviç Karaca'ya karşı oynayan Romanya temsilcisi Steaua Bükreş ise üçüncü oldu.

2006 - U13 Kategorisinde Fenerbahçe şampiyon olurken, Beşiktaş ikinci, üçüncülük maçını Konyaspor'a karşı oynayan Marmaris 1923 ise üçüncü oldu.

Turnuvanın yapıldığı The Greenpark Resort hotelinde düzenlenen Kartepe Cup Kupa töreninde Türkiye Milli takımının eski futbolcusu Tuncay Şanlı, Eski gol kralı Yunus Altun, BeIn Sports spor yorumcusu, Fanatik Gazetesi yazarı Tunç Kayacı ve Kanal 24 spor spikeri Yaşar Temel ile buluşan sporcularımız ödüllerini onların ellerinden alarak, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Coşku, heyecan ve futbol ile geçen üç günün sonunda birbirinden değerli takımlarımızdan turnuvaya katılan çocuklarımız evlerine öğrendikleri ve edindikleri tecrübelerle geri döndüler.

DMD Sportif Turizm olarak turnuvamıza katılan bütün takımlarımızı sarf ettikleri emek ve Türk futboluna katkılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page