top of page

1. Zafer Kupası Sahiplerini Buldu


Zafer Kupası Futbol Turnuvasında kupa sahipleri haber

Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2017 - Hatay Söz

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında 27-30 Ağustos tarihleri arasında HBB Esentepe Futbol Sahası'nda düzenlenen U 10 ve U 11 1. Zafer Kupası Futbol Turnuvası şampiyonları belli oldu.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spora yönlendirmek ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.


22 TAKIMIN MÜCADELE ETTİĞİ TURNUVADA 67 MAÇ OYNANDI


Toplamda 22 takım mücadele ettiği ve 67 karşılaşmanın oynandığı turnuvanın final müsabakaları ise 30 Ağustos Çarşamba günü saat 12.30’da gerçekleşti. Turnuvanın son gününde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, CHP Meclis Üyesi Selim Matkap, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazearslan sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş final maçlarını yakından takip etti.


YALOVA PAŞAKENT SPOR VE ANTALYA SPOR TAKIMLARI 1. ZAFER KUPASI’NIN SAHİBİ OLDU

Final müsabakaları U 10 kategorisinde Hatayspor Bordo ile Hatayspor 2008 ve U 11 kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediye ile Maraş Spor arasında oynanan 3'üncülük karşılaşmaları ile başladı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından U 10 kategorisinde Yalova Paşakent Spor ile Fenerbahçe ve U 11 kategorisinde Fenerbahçe ile Antalya Spor arasında final maçları oynandı. Final müsabakalarının normal süresi berabere tamamlanınca kupa sahiplerini penaltı atışları belirledi. Atılan penaltılar sonucunda U 10 kategorisinde Yalova Paşakent Spor takımı ve U 11 kategorisinde Antalya Spor takımı 1. Zafer Kupası'nın sahibi oldu.


Toplam 356 adet golün atıldığı turnuvada kupa töreninden önce katılan tüm sporculara farklı takım antrenörleri tarafından madalyaları takdim edildi. U 10 kategorisinde 4’üncü olan Hatayspor Bordo takımına kupası HBB Zabıta Müdürü Alper Kılıçoğlu, 3’üncü olan Hatayspor 2008 takımına kupası HBB Protokol Müdürü Mehmet Yıldız, 2’inci olan Fenerbahçe takımına kupası HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt ve 1’inci olan Yalova Paşakent Spor takımına kupası HBB Meclis Üyesi Selim Matkap tarafından takdim edildi. U 11 kategorisinde ise 4’üncü olan Hatay Büyükşehir Belediye takımına kupası HBB Basın Müdürü Yüksel Coşkun, 3’üncü olan Maraş Spor takımına kupası HBB Sportif İşler Şube Müdürü Çilem Soylu, 2’inci olan Fenerbahçe takımına kupası HBB Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazearslan ve 1’inci olan Antalya Spor takımına kupası HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından takdim edildi.


BAŞKAN SAVAŞ: GURURLU VE ONURLU GENÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM


Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştiren Başkan Savaş, “ Kan ve gözyaşıyla bu vatanı kuran Gazi M. Kemal Atatürk’ün gençlerimize ve çocuklarımıza 2 tane önemli bayram hediyesi var. Ama 30 Ağustos Zafer Bayramı olmasaydı o iki bayramı kutlayamazdık. Ben tüm gençlerimizin, sporseverlerimizin, teknik adamlarımızın ve hakemlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Maç seyrederken şunu gördüm ki hocalarımız çocuklarımızı çok iyi yetiştirmişler. Önemli olan Fair-Play çerçevesinde mücadele etmekti. Bu gururlu ve onurlu gençlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki eğitim ve futbol hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Yayın Linki: http://www.hataysoz.com/haber/1.-zafer-kupasi-sahiplerini-buldu.html

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page