top of page

TEOS MASTER CUP Plaj Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu


teos master cup plaj futbol turnuvası seferihisar akarca

Futbolun masterları Seferihisar'da buluştu...

Seferihisar Belediyesi ve DMD Sportif Turizm iş birliğiyle organize edilen TEOS MASTER CUP plaj futbol turnuvasının şampiyonu oynanan final maçları sonrasında belli oldu.

20-22 Temmuz ve 27-29 Temmuz tarihleri arasında FIFA standartlarında Türkiye'nin en iyi plaj sporları sahası olan Akarca Şenez Erzik Sahasında gerçekleşen turnuvada A, B ve C gruplarında 16 takım arasından dereceye giren Gaziemir Lider, Buca, Buca Gediz, Balçova, Baro Masters, Alaybey, Efeler, Narlıdere mücadele etti. Kıyasıya bir rekabetin hakim olduğu kupa finalinde BALÇOVA ile karşılaşan Alaybey zorlu mücadeleden 6-5 skorla galip ayrılarak kupayı evine götüren takım oldu.

İki etaptan oluşan turnuvanın ikinci etabı Seferihisar'ın ünlü simalarından Necat Hepkon'a ithaf edildi. Turnuva süresince oynanan 42 maçta toplar 237 kez fileler ile buluştu. TEOS MASTER CUP plaj futbol turnuvasının final maçı sonrasında kupa törenine geçildi. Törende Şampiyon Alaybey, ikinci Balçova ve üçüncü takımlara TEOS MASTER CUP kupaları takdim edildi. Dereceye giren takımların oyuncuları dans ederek ve denize girip eğlenerek sevinçle kutladılar.

Fotoğraflar için:

facebook.com/dmdturizm instagram.com/dmdturizm

teos master cup kolaj

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page