top of page

Konya'ya Dersini Trabzonspor'un Gençleri Verdi


Konya'ya Dersini Trabzonspor'un Gençleri Verdi

Yayın Tarihi: 23 Ocak 2018 - Haber TS

Abilerinin yapamadığını Trabzonspor'un genç yıldız adayları yaptı.


Limak Antalya Cup turnuvasına Türkiye'nin her yerinden katılım gerçekleşirken, karşılaşmalara Trabzonspor U-11 takımı damga vurdu.


Konya'dan bir çok takımın katıldığı turnuvada, Trabzonspor U-11 takımının futbolcuları adeta sahayı rakiplerine dar etti.


Turnuvanın ilk karşılaşmasında Eshişehir'i 1-0'lık skorla geçen Trabzonspor, sonrasında karşılaştığı Konyaspor'u da 2-0 ile geçmeyi başardı.


Bir başka Konya temsilcisi Ilgın Konya'yı da 3-0'lık net skorla mağlup eden Trabzonspor, Sonrasında Anadolu Selçuklu ile karşılaştı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.


Anadolu Selçuklu'nun ardından yine Konya'yı temsilen turnuvaya katılan Konya Germen'i 2-0 ile geçerek yarı finale yükselen Trabzonspor'un genç yıldız adayları, yarı finalde Beşiktaş ile karşılaşmaya hak kazandı.


Yarı final karşılaşmasında Beşiktaş'ı da 2-1 galibiyet ile kupanın dışına atan Trabzonspor, finalde yine bir Konya temsilcisi Konya Kasırgaspor ile eşleşti.


4 KONYA TAKIMINA TRABZONSPOR ENGELİ


Turnuvayı Konya'ya getirmek için şehir takımları büyük ilgi gösterirken, Trabzonspor'un gençlerinin gösterdiği performans buna engel oldu. 4 Konya takımını da evine boş gönderen Trabzonspor U-11 takımı, adeta abilerinin intikamını aldılar.


Konya Kasırgaspor'u da finalde 2-0 yenerek kupayı kazanan Trabzonspor U-11 takımı gelecek adına umut verdi.


İsmail Sivrikaya ve Yaşar Alemdaroğlu'nun teknik yönetiminde gerçekleşen turnuvaya takımın kaptanı olan Onuralp Çakıroğlu, attığı ve attırdığı gollerle damga vururken, izleyenleri büyüledi.


HaberTS ailesi olarak turnuvanın en skorer ismi olma başarısı gösteren Onralp Çakıroğlu başta olmak üzere Arda, Batuhan, Yakuphan, Yusuf, Taha, Hüseyin, Buğra, Yusuf Onur, Muhammet, Mehmet Emir, Ahlas, Ahmet Yusuf, Yasin, Mert Ali, Ege, Kadirhan'ın başarılarının devamını dileriz.

HaberTS.com - Ali Çil

Yayın Linki: http://www.haberts.com/trabzonspor/konya-ya-dersini-trabzonspor-un-gencleri-verdi-h81555.html

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page