top of page

Hatayspor’dan Eren’in Fenerbahçe günleri başladı


Yayın Tarihi: 28 Aralık 2017 - Altınözü Haber

DMD Sportif Turizm’in organizasyonlarında keşfedilen yetenekli futbolcu Eren’in Fenerbahçe serüveni başladı. DMD Sportif Turizm tarafından 2016 yılında düzenlenen 1. Limak Antalya Cup’ta kulüplerden gelen Scout ekiplerinin gözüne giren Hatayspor’dan Eren Çekiç, Hatay Zafer Kupası ve Kapadokya Cup’ta da kendini gösterdi. Ekim ayında gerçekleşen Kapadokya Cup ardından Eren ile ilgili görüşmeler tamamlanarak Fenerbahçe Spor Kulübü ile antrenmanlara çıkmaya başladı.


EREN FENERBAHÇE İLE İLK İDMANINA ÇIKTI


Geçtiğimiz hafta Cuma günü uçakla İstanbul’a gelen Eren, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı öncesinde Kadıköy’ün muhteşem atmosferinde seromoniye çıkıp as takımla beraber İstiklal Marşını okudu, önceki gün de Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri’nde antrenmana çıktı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan DMD Sportif Turizm direktörü Mehmet Turu şunları kaydetti; “Amatörlerimiz için her aşaması detaylandırılmış profesyonel organizasyonlar düzenliyor, her turnuva organizasyonuna Scout ekiplerini davet ediyoruz. Burada en önemli konulardan biri çocuklarımızın kulüplerle anlaşma işlemleri için kulüplerin etik çerçeveler içerisinde kurumsal yapımıza yakışır bir iletişim ile bu görüşmeleri yapmalarıdır. Bizler organizasyonlarımızı yaparken Türk futboluna daha da değer katmaya ve ileride ülkemiz futboluna katkı yapacak futbolcuların yetişmesine ve keşfedilmesine vesile oluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Samim SELÇUK

Yayın Linki: http://www.altinozuhaber.com.tr/hatayspordan-erenin-fenerbahce-gunleri-basladi-7956.html

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page