top of page

Valimiz Sayın Tuğba Yılmaz Şampiyonları Makamında Kabul Etti


Valimiz Sayın Tuğba Yılmaz Şampiyonları Makamında Kabul Etti haberi

Yayın Tarihi: 01 Kasım 2017 - yalova.gsb.gov.tr


Valimiz Sayın Tuğba Yılmaz, güreş, bilek güreşi, vücut geliştirme, karate, wushu ve masa tenisi dallarında 2017 Uluslararası müsabakalarda madalya alan sporcularımızı ve U10 kategorisinden Hatay Zafer Kupası kazanan Yalova Paşakent Spor Kulübü futbolcularını Valilik Toplantı Salonunda kabul etti.


Görüşmede başarılı sporcularımızın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın beraberinde Güreş Antrenörü ve Milli Takım Hocası Murat Gençtürk, Wushu Milli Takım Teknik Direktörü Ali Kanberoğlu, Masa Tenisi Antrenörü ve Milli Takım Teknik Direktörü Bayramali Yıldız, Karate Antrenörü Mehmet Güney ve Bilek Güreşi Sporcusu aynı zamanda Antrenörü Engin Terzi hazır bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uğraştıkları spor dalına bakmaksızın centilmenliği ön planda tutmalarının önemini vurgulayan Valimiz Sayın Tuğba YILMAZ; “Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve hayatını disipline edebilmesi adına her birinin, herhangi bir spor ya da sanat dalıyla buluşması noktasında Valiliğimizce de bir çalışma başlattık. Neticede sporla uğraşan çocuklarımızın gerek uğraştıkları sportif faaliyetlerde gerekse öğrenim hayatlarında üstün başarılar göstermeleri bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çocuklarımızın başarısı İlimizin başarısıdır. Ben, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, hepinizi tebrik ediyorum.” dedi. Ayrıca Sporcularımızın antrenörlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Tuğba YILMAZ, sporcularımızla yakından ilgilenerek çeşitli hediyelerle sporcularımızı ödüllendirdi.

Yayın Linki: http://yalova.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/109997/valimizsayintugbayilmazsampiyonlarimakamindakabuletti.aspx

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page