top of page

Fenerbahçe Altyapı Scout Ekibi Kapadokya Cup'ta


fenerbahçe logo forma

Fenerbahçe Altyapı Scout Ekibi 27-29 Ekim 2017 tarihinde Kapadokya'da DMD Sportif Turizm tarafından düzenlenen 1. Kapadokya Cup Futbol turnuvasında ki bütün takımları izliyor olacak.

DMD Sportif Turizm olarak geçtiğimiz günlerde kurumsal web sayfamızdan duyurduğumuz Fenerbahçe Altyapısı ile yaptığımız anlaşma kapsamında Fenerbahçe Altyapı Scout Ekibi 1. Kapadokya Cup'a katılan bütün takımları izleyecek.

DMD Sportif Turizm düzenlediği Futbol Turnuva organizasyonlarıyla Türkiye'deki önemli bir açığı kapatıyor. Yeni ve yerli yeteneklerin keşfedilerek Milli futbolumuza kazandırılması yönünde sarf ettiğimiz bu çaba amatör futbolcularımızın eğitimli ve donanımlı hocalar eşliğinde profesyonel yolculuklarına devam etme anlamında önem arz ediyor.

AMATÖRLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Fenerbahçe Altyapı Scout ekibi Ağustos 2017'de Hatay'da düzenlenen Zafer Kupası'nda da yer almış, bünyesine katacağı küçük yetenekler ile görüşüp anlaşmıştı.

1. Kapadokya Cup da amatör takımlarımız ve bu takımlarda top koşturan, ter akıtan futbolcularımıza amatörden profesyonele geçiş için önemli bir fırsat olacak.

Amatörlerimiz için çıkılan bu zorlu yolda el ele doğru ve şeffaf bir şekilde çocuklarımızı milli takımımıza taşıyalım..

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page