top of page

Fenerbahçe Altyapısı ve DMD Sportif Turizm işbirliğiyle büyük atılım

DMD Sportif Turizm altyapı çalışmalarına ivme kazandıran projeleri için Fenerbahçe Spor Kulübü Altyapısı ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

fenerbahçe dmd sportif turizm işbirliği anlaşma

İstanbul Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde dün yapılan anlaşmada Fenerbahçe adına Futbol Altyapı Koordinatörü ve Scout Direktörü Müjdat Yetkiner, Futbol Altyapı Gençlik Geliştirme İdari Sorumlusu Serdar Alkın ve DMD Sportif Turizm adına Mehmet Turu hazır bulundu.

Türkiye'deki Futbol Kulüplerinin altyapıları için Uluslararası düzeyde düzenlediği organizasyonlarla önemli katkılarda bulunan DMD Sportif Turizm'in yıl boyunca düzenlediği tüm organizasyonlara katılacak olan Fenerbahçe Futbol Takımı altyapı Scout ekibi, 1. Kapadokya Cup turnuvasında amatör takımlarla buluşacak. Bununla birlikte Scout ekibi, DMD Sportif Turizm tarafından Hatay'da düzenlenen Zafer Kupası sonrasında transfer görüşmelerini neticelendirdiği futbolcularla İstanbul'da Dereağzı Tesisleri'nde buluşmasına sayılı günler kaldığı bilgisini de verdi.

Dmd Sportif Turizm Şirket Direktörü Mehmet Turu, Fenerbahçe ile yapılan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Fenerbahçe Takımımıza; Sayın Yetkiner ve Sayın Alkın'ın şahsında altyapıda emeği geçen tüm antrenörlere Türk futbolunun gelişimi adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Bizler organize ederiz, onlar ülkemiz futboluna yeni yetenekleri kazandırırlar. Altyapılarda özellikle amatör takımlardan yükselip Milli Takım'a kadar ulaşacak çocuklarımız var. Onları keşfettirmek bizim işimiz ve bu yolda yıl içinde farklı şehirlerdeki organizasyonlarımız ile takımların ve oyuncuların kendilerini gösterme fırsatının doğacağı bu ortamı yaratıyoruz. İleride milli olacak, dünyada ve Avrupa'da bayrağımızı taşıyacak evlatlarımızı alıp yukarılara taşımalıyız. Yabancı oyuncu değil memleketimin Ahmet'i , Hasan'ı , Ali'si daha değerli olmalı artık, zamanı geldi geçti bile. Bu sebeple Fenerbahçe ile yapılan bu anlaşma çok önemlidir ve çocuklarımızın daha fazla maç yaparak gelişeceği gerçeği de bu durumun yanında yer almaktadır. Fenerbahçe Kulübü ile yapılan bu anlaşmanın DMD Sportif Turizm şirketimizin kurumsal yapısı ile birleşmesiyle birlikte amatörden profesyonele geçişte çok faydalı olacağı inancındayım. Bu vesileyle, şimdiden sıradaki turnuvamız Kapadokya Cup turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dilerim."

Kapadokya'da ilk kez uygulayacağımız ve Türkiye'de bir ilk olacak ve bundan sonra sürekli uygulanacak yeni projemizi de yakında sizlerle paylaşacağız.

DeMeDi demeyin, DMD Sportif Turizm ile turnuva kalite ve çoşkusunu mutlaka deneyin, deneyimleyin...

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page