top of page

1. Zafer Kupası sahiplerini buldu


1. Zafer Kupası Sahiplerini buldu haberi

Yayın Tarihi: 05 Eylül 2017 - Hatay Zafer

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen U 10 ve U 11 1. Zafer Kupası Futbol Turnuvası şampiyonları belli oldu.

Toplamda 22 takım mücadele ettiği ve 67 karşılaşmanın oynandığı turnuvanın final müsabakaları ise 30 Ağustos Çarşamba günü saat 12.30’da gerçekleşti. Turnuvanın son gününde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, CHP Meclis Üyesi Selim Matkap, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazearslan sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş final maçlarını yakından takip etti.

YALOVA PAŞAKENT, ANTALYASPOR

Final müsabakaları U 10 kategorisinde Hatayspor Bordo ile Hatayspor 2008 ve U 11 kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediye ile Maraş Spor arasında oynanan 3’üncülük karşılaşmaları ile başladı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından U 10 kategorisinde Yalova Paşakent Spor ile Fenerbahçe ve U 11 kategorisinde Fenerbahçe ile Antalya Spor arasında final maçları oynandı. Final müsabakalarının normal süresi berabere tamamlanınca kupa sahiplerini penaltı atışları belirledi. Atılan penaltılar sonucunda U 10 kategorisinde Yalova Paşakent Spor takımı ve U 11 kategorisinde Antalya Spor takımı 1. Zafer Kupası’nın sahibi oldu.

Yayın Linki: http://www.hatayzafer.com.tr/1-zafer-kupasi-sahiplerini-buldu-17274.html

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page