top of page

İşte 2. Limak Antalya Cup Şampiyonları


2. Limak Antalya Cup futbol turnuvası

Karnelerin alındığı günün ertesinde 20 Ocak’ta başlayan 2.Limak Antalya Cup futbol turnuvası 22 Ocak’ta oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Sportif turizmin gözde tatil merkezlerinden olan Belek’te gerçekleştirilen turnuvada kupalar sahiplerini buldu.

DMD Sportif Turizm tarafından düzenlenen 2.Limak Antalya Cup’ta Süper Lig’ten yedi profesyonel takım altyapısı ile amatör takımlar bir araya geldi. U9, U10, U11, U12, U13 kategorilerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Antalyaspor, Konyaspor takımlarının, birbirinden değerli amatör takımlar ve akademi takımlarıyla buluştuğu organizasyon yağmurlu bir günde sona erdi. Üç gün boyunca keyifli görüntülere sahne olan turnuvada fileler yağmur damlalarıyla birlikte havalanırken, Antalya Belek’te tıpkı A takımların kamp dönemleri gibi altyapılar için iyi bir hazırlık ve kamp dönemi yaşanmış oldu.

5 KATEGORİDE 6 ŞAMPİYON

Beş ayrı kategori on altı grupta Otuz sekiz kulüpten seksen takımın iki yüzden fazla maç oynadığı 2.Limak Antalya Cup futbol turnuvasında kategorilere göre sonuçlar şöyle:

U9 Kategorisinde şampiyon Murat Germen Futbol Akademisi, ikinci Çamdibi Gücü Spor, üçüncü Tirespor; U10 kategorisinde şampiyon Galatasaray, ikinci Fenerbahçe, üçüncü 1966 Akrep Spor; U11 kategorisinde şampiyon Trabzonspor, ikinci Kasırga Spor, üçüncü Antalyaspor; U12 kategorisinde şampiyon Fenerbahçe, ikinci Kasırga Spor, üçüncü Konyaspor; 11’li U12 kategorisinde şampiyon Fenerbahçe, ikinci Antalyaspor, üçüncü Beylikdüzü İdman Yurdu; U13 kategorisinde şampiyon Bursaspor, ikinci Galatasaray, üçüncü Beşiktaş ve Bucaspor.

TURU, “ÇOCUKLARIMIZA KARNE HEDİYESİ VERDİK”

Turnuva sonrasında açıklamalarda bulunan DMD Sportif Genel Direktörü Mehmet Turu şunları kaydetti: “Geçtiğimiz sene birincisini düzenlediğimiz, bu yıl ikincisinde bir araya geldiğimiz turnuvada 7 Süper Lig kulübü ve bir de 2.Lig kulübümüz turnuvada yerini aldı. Amatör altyapılar ile bir araya getirdiğimiz takımlarımız oldukça çekişmeli maçlar yaşadı. Birçok amatör takımın esasında akademi takımları kadar hem kaliteli hem de doğru eğitimden geçtiklerine burada Belek’te Antalya’da şahit olduk. Çocuklarımıza sömestr tatilinin başladığı ilk günde bir karne hediyesi havasında turnuvayı organize etmekten dolayı DMD Sportif Ailesi olarak memnun olduk. Tüm katılımcılara tekrar katılımlarından dolayı ve ekibime Otelde, sahalarda görevli tüm arkadaşlara ve konaklama ekibinin başındaki kardeşim Demet Turu’ya ayrıca teşekkür ederim. İlerleyen organizasyonlarımızda görüşmek dileğiyle…”

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page