top of page

Antalyaspor Altyapı Scout Ekibi Kapadokya Cup'ta


Antalyaspor Altyapı Scout Ekibi 27-29 Ekim 2017 tarihinde Kapadokya'da DMD Sportif tarafından düzenlenen 1. Kapadokya Cup Futbol turnuvasındaki bütün takımları izliyor olacak.

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe Altyapısı ile yaptığımız anlaşma kapsamında Fenerbahçe Altyapı Scout Ekibi'nin 1. Kapadokya Cup'a katılan bütün takımları izleyeceğini kurumsal web sayfamızdan duyurmuştuk. DMD Sportif olarak bugün itibariyle Antalyaspor ile yapılan genel bir anlaşma da amatörlerimiz adına hepimizi mutlu etti.

DMD Sportif Turizm gerçekleştirdiği Futbol Turnuva organizasyonlarıyla Türkiye ve Türk futbolunda önemli bir eksikliği gideriyor. Yerli futbol yeteneklerimizin keşfedilerek Milli futbolumuza kazandırılması amacıyla sarf ettiğimiz bu emekler amatör futbolcularımızın profesyonel yolculuklarına yetkin hocalarla ve daha yüksek standartlarda devam etmesi önemli bir misyonun yerine getirilmesi anlamı taşıyor.

AMATÖRLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

1. Kapadokya Cup'ta yer alan bütün amatör takımlarımız ve bu takımların formalarını giyen futbolcularımıza amatörden profesyonele geçiş için önemli bir fırsat olacak.

Amatörlerimiz için çıkılan bu zorlu yolda hep birlikte doğru ve şeffaf bir şekilde çocuklarımızı milli takımımıza taşıyalım.

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
bottom of page